De winkeliers

Winkeliers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rafaëla Bikker

Zij is de grondlegger en stuwende kracht van het Theaterwinkeltje. Als artistiek leider is zij het creatieve brein achter de organisatie. 

Na de afronding van de Toneelacademie in Maastricht in 1994 heeft ze niet stilgezeten.

Als actrice, theatermaker, regisseur en schrijver heeft ze een scala aan muziek- en theatervoorstellingen, acts en televisiewerk op haar naam staan.

Zij is ook de schrijfster van alle voorstellingen

Sinds 2016 is ze dramadocent op verschillende Basisscholen.

 

Désirée Wijma

Schrijfster van het kinderboekje Puk de kleine viool. Ze werd in 1955 te Zeist geboren. Zij groeide op in een gezin waar muziek een belangrijke plaats innam. Na haar middelbare school is zij viool gaan studeren en werkt zij bij diverse orkesten en omroeporkesten en muziekscholen.

Zij heeft ook Muziekles Loosdrecht opgericht.

www.muzieklesloosdrecht.nl  

 

 

 

Saskia Jelsma

 

 

 

 

 

 

Foto Iris

Iris van der Linden is met haar 21 jaar de jongste parel van ons gezelschap. Deze energieke duizendpoot danst, zingt, speelt, acteert, musiceert, en studeert geschiedenis aan de Universiteit Utrecht.

Zij speelde in verschillende voorstellingen, en maakte samen met vijf andere dames de voorstelling Girl, Interrupted

 

 

 

foto Joep

Joep Lochtenberg is trainer, loopbaancoach en directeur van het Nederlands Burnout Preventie Centrum. Theater is zijn grote passie en zet hij in om thema’s op de kaart te zetten. Zo maakte hij de cabaretvoorstellingen Midlife Krijs es! en de Burnout OUT, welke wordt ingezet als Mindset bij trainingen binnen het bedrijfsleven en overheidsinstellingen.

 

 

 

IMG_9548

Dewi van Drogenbroek studeerde Kunst & Economie en liep stages bij o.a. Theatergroep DOX en PanPan Theatre in Dublin. Zij is werkzaam op het ROC van Amsterdam, waar zij enige tijd Drama doceerde en inmiddels actief is als coördinator Studentenzaken. Zij is de zakelijke ‘partner in crime’ van Rafaela.

Reacties gesloten